Ingå Marinan osakeanti 2023

Ab Ingå Båthamnar – Inkoon Venesatamat Oy tarjoaa yleisön merkittäviksi enintään 476 yhtiön uutta osaketta. Tarjottavat osakkeet oikeuttavat kukin yhden venepaikan hallintaan yhtiön Ingå Marinassa sijaitsevassa satamassa Inkoossa.

Merkintälomakkeelle →

Tietoa osakeannista

Yleisö voi tehdä varaus-/merkintäsitoumuksia uusista osakkeista aikavälillä 15.3.2023 – 30.4.2024. Annissa tarjotaan 120 uutta osaketta merkittäväksi.

Varaus-/merkintäsitoumusten vastaanottaminen alkaa 15.3.2023 klo 9:00 ja päättyy 30.4.2024 klo 21:00, ellei yhtiön hallitus keskeytä varaus-/merkintäsitoumusten vastaanottamista aiemmin.

Tutustu esitteeseen (PDF)

Osakkeiden merkintä

Osakkeet merkitään merkintäjärjestelmässä niihin liittyvän venepaikan mukaan. Kun tiettyyn osakkeeseen liittyvä venepaikka on merkitty, poistuu se merkintäjärjestelmästä.

Merkintä tapahtuu seuraavasti:

  1. Valitse paikka venepaikkakartassa (paina haluttua venepaikkaa). Vihreällä merkityt paikat ovat vapaat.
  2. Täytä lomakkeen pakolliset tiedot
  3. Lähetä merkintäsitoumus
  4. Siirryt Kiitos-sivulle, jossa onnistunut merkintä vahvistetaan.
  5. Saat myös vahvistuksen ja laskun sähköpostiin

Jos et siirry Kiitos-sivulle tehtyäsi merkintäsitoumuksen, venepaikka on varattu toiselle henkilölle. Siirry takaisin venepaikkakarttaan ja valitse toinen paikka.

Järjestelmässä voi valita yhden laituripaikan kerralla. Merkitsijä, joka merkitsee useamman venepaikan osakkeet, valitsee venepaikan ja täyttää merkintäsitoumuksen tiedot erikseen kutakin venepaikkaa kohden.

Yksi merkitsijä voi merkitä yhteensä enintään 5 osaketta.

Merkintälomakkeeseen syötetään seuraavat tiedot: nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilinumero.

Merkintäsitoumukset ovat niiden antajaa sitovia ja peruuttamattomia.

Merkintäohjeet

Merkintäsitoumusten vastaanottamisen jälkeen yhtiön hallitus tekee lopullisen päätöksen osakeannin toteuttamisesta. Tutustu merkintäohjeisiin:

Merkintäohjeet (PDF)

Yhtiöjärjestys

Osakeannin yhtiöjärjestys kattaa kaikki venepaikat, sekä nykyiset että uudet kesällä 2024 valmistuvat venepaikat. Yhtiökokous on vahvistanut yhtiöjärjestyksen, mutta sen rekisteröinti Patentti- ja rekisterihallitukseen tehdään vasta kun osakeanti on viety läpi kokonaisuudessaan ja osakkeet on maksettu yhtiön tilille. Tutustu yhtiökokouksen vahvistamaan, mutta vielä rekisteröimättömään yhtiöjärjestykseen.

Yhtiöjärjestys (PDF)

Lisätietoa venepaikoista

Venepaikkakartassa (KUVA) näkyy satama-alueen palvelut ja venepaikat. Lisätietoa venepaikoista, esimerkiksi niiden suurin sallima veneen pituus on listattu dokumentissa alla.

Venepaikkojen numerointi ja mitat (PDF)

Yhteystiedot

Aalto Capital Oy

Kysymykset merkintäsitoumusten teknisestä toteuttamisesta ja osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina -sivuston toiminnasta pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen info@osakeannit.fi.

Ingå Marina

Kysymykset tarjotuista osakkeista ja niihin liittyvistä venepaikoista pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen info@ingamarina.fi.

ingamarina.fi