Ingå Marinan osakeanti 2023

Ab Ingå Båthamnar – Inkoon Venesatamat Oy tarjoaa yleisön merkittäviksi enintään 476 yhtiön uutta osaketta. Tarjottavat osakkeet oikeuttavat kukin yhden venepaikan hallintaan yhtiön Ingå Marinassa sijaitsevassa satamassa Inkoossa.

Merkintälomakkeelle →

Tietoa osakeannista

Yleisöannin ensimmäinen merkintäkierros 5.1.2023 klo 09.00 - 26.1.2023 klo 21.00.

Osakeannin ensimmäisessä merkintäkierroksessa seuraavat henkilöt saavat merkitä osakkeita:

  • Henkilöt, jotka nykyisellään vuokraavat venepaikan Ingå Marinasta
  • Inkoon kunnan asukkaat
  • Henkilöt, jotka omistavat kiinteistön Inkoossa tai sellaisen yhtiön osakkeita, joiden osake (asunto-osakeyhtiö tai keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö) tuottaa oikeuden Inkoossa sijaitsevan rakennuksen tai sen osan hallintaan
  • Yhteisöt, joiden kotipaikka on Inkoossa.

Osakeannin toinen merkintäkierros 10.2.23 klo 09.00 - 19.2.2023 klo 21.00 on avoin kaikille, jolloin muu yleisö voi tehdä merkintäsitoumuksia uusista ensimmäisessä merkintäkierroksessa merkitsemättä jääneistä osakkeista.

Yhtiön hallitus voi keskeyttää merkintäsitoumusten vastaanottamisen aikaisemmin tai pidentää niiden vastaanottoaikaa.

Tutustu esitteeseen (PDF)

Osakkeiden merkintä

Osakkeet merkitään merkintäjärjestelmässä niihin liittyvän venepaikan mukaan. Kun tiettyyn osakkeeseen liittyvä venepaikka on merkitty, poistuu se merkintäjärjestelmästä.

Merkintä tapahtuu seuraavasti:

  1. Valitse paikka venepaikkakartassa (paina haluttua venepaikkaa)
  2. Täytä lomakkeen pakolliset tiedot
  3. Lähetä merkintäsitoumus
  4. Siirryt Kiitos-sivulle, jossa onnistunut merkintä vahvistetaan
  5. Saat myös vahvistuksen sähköpostiin

Jos et siirry Kiitos-sivulle tehtyäsi merkintäsitoumuksen, venepaikka on varattu toiselle henkilölle. Siirry takaisin venepaikkakarttaan ja valitse toinen paikka.

Järjestelmässä voi valita yhden laituripaikan kerralla. Merkitsijä, joka merkitsee useamman venepaikan osakkeet, valitsee venepaikan ja täyttää merkintäsitoumuksen tiedot erikseen kutakin venepaikkaa kohden.

Yksi merkitsijä voi merkitä yhteensä enintään 5 osaketta.

Merkintälomakkeeseen syötetään seuraavat tiedot: nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilinumero.

Merkintäsitoumukset ovat niiden antajaa sitovia ja peruuttamattomia.

Merkintäohjeet

Merkintäsitoumusten vastaanottamisen jälkeen yhtiön hallitus tekee lopullisen päätöksen osakeannin toteuttamisesta. Tutustu merkintäohjeisiin:

Merkintäohjeet (PDF)

Yhtiöjärjestys

Osakeannin yhtiöjärjestys kattaa kaikki venepaikat, sekä nykyiset että uudet kesällä 2024 valmistuvat venepaikat. Yhtiökokous on vahvistanut yhtiöjärjestyksen, mutta sen rekisteröinti Patentti- ja rekisterihallitukseen tehdään vasta kun osakeanti on viety läpi kokonaisuudessaan ja osakkeet on maksettu yhtiön tilille. Tutustu yhtiökokouksen vahvistamaan, mutta vielä rekisteröimättömään yhtiöjärjestykseen.

Yhtiöjärjestys (PDF)

Lisätietoa venepaikoista

Venepaikkakartassa (KUVA) näkyy satama-alueen palvelut ja venepaikat. Lisätietoa venepaikoista, esimerkiksi niiden suurin sallima veneen pituus on listattu erillisessä dokumentissa.

Venepaikkojen numerointi ja mitat (PDF)

Yhteystiedot

Aalto Capital Oy

Kysymykset merkintäsitoumusten teknisestä toteuttamisesta ja osakeannit.fi/osakeanti/ingamarina -sivuston toiminnasta pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen info@osakeannit.fi.

Ingå Marina

Kysymykset tarjotuista osakkeista ja niihin liittyvistä venepaikoista pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen info@ingamarina.fi.

ingamarina.fi